notteroy-helsesenter

Velkommen til Osteopat Tomas Collin på Nøtterøy Helsesenter

 Jeg er opptatt av å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Som osteopat prøver jeg å få en helhetlig forståelse av dine smerter og plager for å bidra til bedring. Jeg setter av god tid til deg og din helse - med hendene som en viktig del av behandlingen.

Kontaktinformasjon


Mobil: 91328430, Epost: tcollin.tc@gmail.com 

For timebestilling og ytterligere informasjon:
www.osteopatcollin.no
Min fag-bakgrunn som fysioterapeut (1997) og osteopat (2005) har gitt meg mulighet til å arbeide med mange forskjellige pasientgrupper og typer av utfordringer. Jeg har bred erfaring med de vanlige muskel og skjelettplager som rammer folk flest, men også arbeidet mye med idrettsutøvere og pasientgrupper med sammensatte helseutfordringer. I tillegg har jeg erfaring fra arbeid innen arbeidsplasstilrettelegging og tekniske hjelpemidler for funksjonshemmede.

De som oppsøker behandling har ofte utfordringer som; idrettsskader, hodepine, rygg, nakke og skulderplager, og andre belastningsrelaterte plager.

Jeg er del av det medisinske støtteapparatet til Nøtterøy Håndball elite - offisiell samarbeidspartner, og er medlem av Norsk Osteopatforbund. For mere informasjon om osteopati, følg lenke til Norsk Osteopatforbund


Send oss en melding