notteroy-helsesenter

FASiA
OSTEOPATI NØTTERØY

Velkommen til oss i FASiA! I dag består FASiA av fire osteopatiklinikker som er opptatt av høy faglig kompetanse og at pasienter føler seg ivaretatt fra de kommer inn på våre klinikker, til behandlingen avsluttes.

Åpningstider


Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00


FASiA ER NORGES FØRSTE OSTEOPATIKJEDE

Kjeden ble etablert for å dekke et økende behov for klinikker i Norge. Samtidig skal FASiA sine klinikker være et trygt og godt tilbud til alle som oppsøker oss. Via tett samarbeid deler vi erfaringer og kompetanse på tvers av FASiA sine klinikker og faglig oppdatering og kursing er sentralt innad i vår kjede.


FASiA tilbyr pasienter et helhetlig produkt innen manuell behandling. Vi tilbyr en grundig undersøkelse og en effektiv behandling, både innen forebyggende, akutte og kroniske plager.

FASiA vil etablere solide og profesjonelle klinikker i Norge, noe som vil gjøre at osteopatiens betydelige potensiale ekspanderer til flere områder i landet. Vi vil gjøre det enklere for osteopater å etablere seg og drive klinikk, innenfor trygge og profesjonelle rammer som FASiA kan tilby.

Vi samarbeider med andre helseprofesjoner slik som legesenter og helsestasjoner. Tverrfaglig arbeid er viktig for at vi skal kunne gi alle en optimal behandling!

FASiA har i dag klinikker i Bergen, Elverum, Hamar, Nøtterøy og Straume.

FASiA finner helse!


Send oss en melding